Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър 7/8 твВ университетите навсякъде в момента студентите не

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър 7/8 твВ университетите навсякъде в момента студентите не
Коментари Харесай

Проф. Стефан Денчев: Онлайн университети означава продажба на дипломи като в супермаркет

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър 7/8 тв

" В университетите на всички места сега студентите не учат, сякаш университетите са базови съставни елементи на тактиката за поддържане на напрежение в обществото ", изрази мнение по телевизия 7/8 проф. Стефан Денчев, почетен ректор на УНИБИТ - Университет по библиотекознание и осведомителни технологии. 

" Университет в действителност е общественост с общи ползи. Ние вършим по този начин, че университетите се трансформират в супермаркети или магазини за дипломи. Преди години ходехме в Каталуния в един университет. Онлайн отдалечено там учеха 40 000 студенти. Университетът е единствено една стая. Викам си: Боже, Господи, каква скица за продажба на дипломи!

След години вървях в университет в Дубай. Кокетна постройка, отново няма студенти. Това не е задачата на университета. В университета приказваш с сътрудници, смееш се, влюбваш се, приказваме за демографски проблеми. Една колежка беше написала: " На мен ми писна към този момент да заставам у дома и да се виждаме по пижами.... " Не е дейно това образование. 

В очите на студентите се виждат лъчи, когато се видят, прегръщат се, радват се. " - изрази мнение професорът. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР